La Gloire finalizează un proiect rezidențial de lux care își selectează proprietarii

La Gloire va finaliza în septembrie proiectul rezidențial La Gloire Elite – Varșovia 6, după o investiție de 14 milioane euro.

Clădirea urmează să fie ocupată în urma unui proces de selecție, pentru a se asigura o comunitate de locatari ce înțeleg și aderă la aceleași valori.

Astfel, vânzarea Varșovia 6 se va face exclusiv prin recomandări, în urma unui proces de selecție și profilare al ofertelor ce va ține cont de aspirații, stil de viață, valori.

Complexul are 17 apartamente ce costă între 800.000 și 3 milioane euro. Cel mai mic apartament din ansamblu, cu două camere, are 134 metri pătrați construiți.

Cel mai mare, cu cinci camere, dispune de o o suprafață de 288 metri pătrați construiți. Complexul are și două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătrați construiți.

Apartamentele de la parter vor avea grădini între 53 și 243 de metri pătrați, va exista o promenadă comună verde și alte spații verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...