Koton deschide primul magazin din Oltenia, în Mercur Center Craiova

Koton a deschis primul său magazin Pop-Up Store din Oltenia, în Mercur Center Craiova. Magazinul este situat la etajul 4 al centrului comercial, unde ocupă o suprafaţă de peste 600 mp.

Brandul turcesc pune accent pe calitate şi varietate și este prezent în 30 de ţări, având deja o tradiție recunoscută internaţional.

Ne bucurăm să fim prezenţi în mijlocul craiovenilor şi să aducem brandul Koton în opţiunile lor de shopping. Am ales Mercur Center după o analiză atentă a pieţei şi suntem convinşi că aici, în inima Craiovei, colecţiile se vor remarca prin modele trendy pentru orice iubitor al modei.” – Maria Hangiu, Deputy Country Manager Koton România.

La nivel internațional, Koton deține o rețea proprie de 515 magazine, fiind printre cei mai puternici retaileri pe piața de fashion.

Deschiderea magazinului Koton Pop-Up Store în Mercur Center confirmă promisiunea făcută clienţilor noştri, aceea de a îmbunătăţi permanent mixul de retaileri şi de a-l adapta la preferinţele consumatorului craiovean. Preocuparea noastră permanentă este de a aduce noi branduri, pentru că ne dorim să oferim o experienţă completă de shopping, urban lifestyle și divertisment de calitate. În perioada următoare pregătim şi alte surprize plăcute celor care ne trec pragul” – Dumitru Răduţ, director general Mercur Center Craiova.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...