Knauf Insulation a început construcția noii fabrici din Târnăveni

Va fi cea mai modernă fabrică de vată minerală de sticlă a companiei din Europa Centrală și de Est

Knauf Insulation a dat startul construcției noii unități de producție din Târnăveni, ce urmează a fi finalizată și pusă în funcțiune în 2024.

Noua fabrică, care va avea o capacitate de producție de peste 100 milioane metri pătrați, va angaja peste 100 de persoane, de la muncitori calificați, la ingineri automatizare sau mentenanță.

Unitatea va asigura o producție anuală de peste 75.000 tone de vată minerală cu scopul de a deservi atât necesarul intern, cât și piețele din Europa Centrală și de Est

În luna martie a anului trecut, Knauf Insulation a devenit oficial proprietarul fostei fabrici de vată minerală Gecsat Târnăveni în care a investit inițial peste 4 milioane de euro.

Astfel, fabrica a fost modernizată și retehnologizată pentru a crește producția de vată minerală de la 7.000 tone pe an la 10.000 tone.

Investiția totală în proiectul Kanuf Insuation Târnăveni se ridică la peste 135 milioane euro și va avea un impact important asupra cifrei de afaceri a companiei, care se va suplimenta cu peste 50 milioane euro anual.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...