KMG Rompetrol a reînnoit contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 metri pătrați din City Gate, o clădire de birouri a GTC.

Complexul City Gate din Piața Presei are două clădiri care oferă în total aproximativ 48.000 metri pătrați de spații de birouri.

Proprietatea oferă aproximativ 1.000 de locuri în parcarea subterană.

La etajele superioare ale clădirii se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar și restaurant, care oferă o vedere excepțională către parcul Herăstrău.

GTC gestionează un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, cu peste 750 de mii de metri pătrați de birouri închiriabile și spații comerciale în Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia.

Compania are în plan dezvoltarea a 325 de mii de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...