Kika Pallady se deschide în 27 decembrie

Kika Pallady se va deschide pe 27 decembrie ușile celui de-al doilea magazin, situat în zona comercială din Bulevardul Theodor Pallady. 

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregătit mai multe activități speciale pentru cei ce îi vor trece pragul, de la vouchere în valoare de 50 RON pentru primii 100 de vizitatori, până la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activități dedicate copiilor, zeci de oferte și multe alte surprize.

Lucrările la noul magazin, ce au presupus recondiționarea și amenajarea spațiului achiziționat, au început în luna septembrie a acestui an, desfășurându-se în ritm alert pentru lansarea  magazinului în luna decembrie. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la 9 ani de la intrarea retailerului austriac pe piața din România, odată cu primul său magazin din zona Militari. Astfel, kika își continuă dezvoltarea pe piața din România, investind în amenajarea celui de-al doilea magazin al său peste 14 milioane euro. Investiția și desfășurarea de forțe în doar 4 luni se mai poate traduce și prin următoarele cifre:

• Suprafață totală de 12.000 m²
• Parcare generoasă pentru 320 de autovehicule și va beneficia și de parcare specială pentru biciclete.
• Pentru amenajarea magazinului s-au folosit peste 5.000 de role de tapet, peste 1000 de sisteme de iluminare pentru tavan, 6.995 m² de pereți separatori pentru amenajarea ambienturilor, 5.695 m² mochetă şi pardoseală și 1400 de cărți pentru decorarea spațiilor din magazin.

„De la an la an, clienții români au aratat un interes din ce în ce mai mare pentru produsele kika. Această evoluție pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piața din România, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc în acest sens. Venim astfel în întâmpinarea clienților kika din sectorul 3 al capitalei și nu numai, cu un magazin nou, modern, ce oferă o gamă variantă de produse și soluții pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un cămin confortabil și practic”, a declarat Mirela Secoşan, administrator kika România.

Sortimentul diversificat de produse pentru toate gusturile ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decorațiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin și zeci de modele de canapele şi colţare ce au opțiunea de personalizare a culorii sau texturii în funcție de propriul stil.

Program extins și acces gratuit la Kika Bus

Programul magazinului kika Pallady este de luni până sâmbată, în intervalul 10:00-21:00, şi duminică, 10:00-20:00, acelaşi ca şi al magazinului kika Militari. kika pune la dispoziție în ambele sale magazine servicii dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pentru a oferi soluții cât mai complete.

Astfel, cei ce vor să plece imediat cu produsele achiziționate, pot beneficia de servicul kika Bus ce le pune la dispoziţie, o mașină pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasă mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu oferit.  De asemenea, în kika, clienții pot apela și la serviciile de cusut perdele și metraje, montat galerii, iar retailerul oferă inclusiv posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasă, odată cu livrarea produselor achiziţionate de client.

Tot în incinta magazinului kika din Pallady, va deschide şi Extreme Digital primul sau showroom din Romania. Până în prezent compania a fost activă în România doar ca retailer online de produse electronice şi electrocasnice. Lansarea showroomului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clienţii kika, aceştia având astfel ocazia ca pe lângă achiziţionarea de mobilier nou, să poată comanda cele mai potrivite electrocasnice şi electronice, din aceeaşi locaţie.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...