Kik deschide primul magazin din România în Prima Shops Oradea

Retailerul vestimentar Kik, unul dintre cele mai importante branduri din Europa, deschide primul magazin din România la Oradea, în cadrul proiectului Prima Shops.

Kik a închiriat in acest proiect 600 de mp și va deschide magazinul la finalul lunii septembrie.

Parcul de retail Prima Shops a fost inaugurat în urmă cu un an jumate, iar de atunci peste 4 milioane de vizitatori i-au trecut pragul. Proiectul a ajuns la un grad de ocupare de 100%. În luna august, C&A a inaugurat un nou magazin aici, în suprafață de 1.100 mp.

Când planificăm un proiect, luăm în calcul pe lângă indicatori precum amplasamentul terenului, catchment sau acces și modalitatea în care putem oferi vizitatorilor un produs de calitate, care să le susțină nevoile de shopping și distracție pe termen cât mai lung. La Oradea avem un proiect cu un mix de chiriași ce oferă o varietate foarte mare de servicii vizitatorilor”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development, adăugând: „Am aplicat această rețetă atât pentru Prima Shops Oradea, cât și pentru toate celelalte șase parcuri de retail proprii și în cele peste 70 de proiecte livrate pentru alți investitori în ultimii 15 ani. Continuăm extinderea brandului Prima Shops în orașele cu peste 30.000 de locuitori, cu misiunea de a implementa în continuare concepte eficiente de shopping atât pentru chiriași cât și pentru clienți”.

Prima Shops Oradea, în suprafață de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum C&A, JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află și un hipermarket Kaufland.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...