KiK deschide al doilea magazin din București, în Liberty Center

kik bistrita
Magazinul KiK Bistrița

Retailerul german Kik va deschide la finele primului trimestru al anului un magazin în centrul comercial Liberty Center, a doua unitate a retailerului din București.

Kik Liberty Center este în curs de amenajare și se va întinde pe o suprafață de aproximativ 600 mp, la parterul centrului, lângă magazinul InExtenso by Auchan.

„Strategia de dezvoltare a Liberty Center a presupus pe parcursul anului 2018 reorganizarea galeriei comerciale și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri. Cu ajutorul KiK considerăm că vom începe să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, mai ales prin elementul de noutate pe care retailerul îl aduce pe piața din București”, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Evoluție pozitivă pentru Liberty Center

Traficul centrului comercial a urcat cu 11% în 2018 față de anul 2017, iar vânzările chiriașilor au înregistrat de asemenea cresteri semnificative, cele mai importante fiind consemnate la nivelul zonei de food-court, de aproximativ 20%.

Gradul de ocupare a centrului comercial în baza contractelor semnate este de 88%. Peste 5.000 mp sunt în curs de amenajare, urmând ca magazinele să fie operaționale până la sfârșitul anului.