Kiabi iese de pe piata romaneasca

Retailerul francez de imbracaminte Kiabi va iesi de pe piata romaneasca, fiind in cautarea unor parteneri care sa preia cele sase magazine operate in Romania, anunta Mediafax.

„Cautam pe cineva care sa preia cele sase magazine pe care le detinem in Romania, patru in Bucuresti si cate unul in Constanta si Cluj-Napoca”, a aratat Le Blay, director in cadrul subsidiarei din Romania.

Scaderea cifrei de afaceri in 2011 este principalul motiv pentru care compania a decis sa se retraga din Romania. Kiabi a investit circa 3 milioane de euro pentru cele sase magazine deschise in Romania.

Retailerul avea magazine in centrele comerciale Iris Shopping Center, din cartierul Titan, Grand Arena Berceni, Militari Shopping Center si galeria Orhideea, toate din Bucuresti, precum si in complexul Tom din Constanta si Polus Center din Cluj.

Kiabi este cel de-al doilea nume international care anunta iesirea de pe piata locala in decurs de o saptamana.

In urma cu doua zile, compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King in Romania, a anuntat ca va inchide saptamana aceasta ultimele doua restaurante pe care le mai avea pe piata locala, decizie care marcheaza iesirea de pe piata a lantului de fast food. Anterior, au fost inchise alte trei locatii, din Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...