All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

KFC Zalău, în cadrul noului centru comercial Value Centre

KFC Zalău este a 78-a locație a lanțului de restaurante din România și este amplasat în zona de food court a centrului comercial Zalău Value Center, având o suprafață de 159,87 mp.

KFC Zalău contribuie la dezvoltarea comunității cu 45 de noi locuri de muncă, ce implică poziții precum Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari și Asistent Manager.

- Publicitate -

„Finalul lui 2019 va fi unul important pentru noi deoarece vom inaugura mai multe restaurante KFC, ceea ce reconfirmă strategia de expansiune a companiei, stabilită încă de la începutul anului. În Romania, brand-ul vizează atât orașele mari cu un semnificativ potențial turistic, cât și orașele cu mai puțin de 100.000 de locuitori, precum Zalău, din dorința de a fi aproape de un număr cât mai mare de consumatori, din toate zonele țării”, declară Marian Gogu, Director General, KFC România.

Ce înseamnă să lucrezi la KFC

Condițiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experiență anterioară de lucru.

Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru ca jobul să răspundă la nevoile angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La începutul colaborării, aceștia sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat.

- Publicitate -

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

MONEY BUZZ! EXCLUSIV