KFC te lasă să plătești cu likeuri

KFC a lansat o campanie prin care poți achiziționa un meniu smart platind cu likeuri.

Pentru a putea achita cu like-uri în restaurantele KFC, clienții trebuie să își scaneze profilul de Facebook prin intermediul platformei dedicate, unde vor afla câte reacții au strâns pe perioada sărbătorilor, pentru a achiziționa Smart Meniuri cu acestea.

Astfel, cei care au strâns 1250 de like-uri în luna decembrie, vor primi un voucher generat de platformă, pentru un meniu Smart. Fiecare utilizator poate beneficia de un singur astfel de voucher. De asemenea, cei care distribuie informațiile despre numărul de like-uri strânse, pot intra în tragerea la sorți pentru a câștiga un aparat foto special – Social Media Wonder Cam.

Bugetul de după sărbători este mereu restrâns, motiv pentru care, în fiecare an, la KFC aducem produsele preferate ale clienților noștri, la un preț special. Campania Smart Menu reprezintă deja o tradiție în restaurantele noastre. În perioada campaniei, traficul în restaurante a crescut cu peste 10% în 2016 față de 2015, semn că atât clienții fideli așteaptă această ofertă, dar și cei noi sunt încântaţi și ne vizitează pentru a profita de promoție. Anul acesta, noutatea constă în șansa de a achiziționa meniurile Smart cu like-urile adunate pe Facebook de sărbători, pentru că toată lumea merită o masă delicioasă, oricât de mic este bugetul la început de an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Până la data de 9 martie 2017, meniul KFC include trei oferte smart, la prețuri speciale: Smart Menu, cu trei Hot Wings, două Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 12,5 lei, Smart Menu Plus, ce combină două Crispy Strips cu cinci Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 17,5 lei și Smart Bucket, varianta de grup, ce include două bucăți de pui, patru Crispy Strips, patru Hot Wings și două porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 30 de lei. În plus, salata Coleslaw are și ea un preț promoțional, de 3,5 lei.

 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...