KFC Roman, investiție de 400.000 euro

Sphera anunţă deschiderea primului restaurant KFC Roman, în urma unei investiții de aproximativ 400,000 de euro.

Localizată în Centrul Comercial „Roman Value Center”, în zona de food court, noua unitate reprezintă cea de doua deschidere KFC din judeţul Neamţ şi cel de-al 73-lea restaurant din portofoliul extins al brandului la nivel naţional şi internaţional.

Această unitate este construită conform standardelor internaţionale KFC, oferind consumatorilor o experienţă inedită. Noua locaţie dispune şi de două chioşcuri digitale pentru plasarea de comenzi rapide cu metode de plată multiple: card sau cash.

Odată cu deschiderea noului restaurant, au fostcreate 35 de noi locuri de muncă.

„Continuăm strategia de dezvoltare propusă pentru anul în curs și ne bucurăm să anunţăm deschiderea celui de-al 73-lea restaurant KFC din ţară. Oraşul Roman reprezintă un punct important pe harta KFC la nivel de accesibilitate a brandului datorită poziționării strategice, în zona gării, un punct de tranzit important în oraş. Ne propunem să continuăm planurile de extindere la nivel naţional pentru a fi cât mai aproape de consumatorii noştri și pentru a le oferi cele mai bune produse, gătite proaspăt în fiecare zi, special pentru ei”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Restaurantul KFC Roman este situat în Centrul Comercial„Roman Value Center”, zona de food court – Str. Mihai Viteazu, nr. 3-5, parter.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...