KFC Pallady, cel mai nou restaurant de tip Drive Thru din București

Restaurantul KFC Drive Thru Pallady va funcționa 24/7 începând de vineri, 10 septembrie, cu pauză în intervalul 23:50 – 00:00 pentru închiderea fiscală.

Locația are o suprafață de aproximativ 340 mp, cu 76 de locuri la interior și 24 pe terasă și este situată pe Bd. Theodor Pallady, nr. 51, în incinta zonei comerciale Kaufland-Auchan-Ikea.

Pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii.

De asemenea, restaurantul beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, care va fi implementat în locațiile noi, în special cele de tip KFC Drive Thru.

În București, KFC operează 30 de restaurante, dintre care 6 de tip Drive Thru, 7 unități stradale și 17 situate în incinta centrelor comerciale.

Tot pe Bd. Pallady, peste stradă de noua locație KFC, lângă Dedeman, se află în construcție și un nou restaurant McDonald’s Drive Thru.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...