KFC organizează un Haunted Camping în cadrul festivalului Untold

Anul acesta, KFC organizează, în parteneriat cu festivalul Untold, un camping inedit în pădurea Hoia-Baciu, din apropiere de Cluj-Napoca.

Legendele spun că acest loc este bântuit, pădurea aflându-se în top 10 al celor mai înfricoșătoare locuri din Europa, potrivit cotidianului britanic, The Guardian.

În perioada 10 – 20 iulie 2019, KFC dă startul unui concurs prin care oferă 12 locuri de cazare, în primul camping bântuit din cadrul festivalului Untold, într-un complex de căsuțe dispuse în pădurea Hoia-Baciu.

Astfel, participanții care au curajul de a locui în una din cele mai înfricoșătoare păduri din lume sunt invitați să se înscrie pe platforma https://kfc.ro/untold pentru șansa de a câștiga un loc de cazare în camping, alături de un prieten, timp de 5 nopți, în perioada 31 iulie 2019 – 5 august 2019, dar și bilete de acces la festival.

Totul se va întâmpla sub protecția sosului cu usturoi KFC, care îi va însoți în această aventură. În plus, în fiecare dimineață, participanții vor avea micul dejun asigurat, cu produse proaspete de la KFC.

În cadrul festivalului Untold, KFC România va amplasa o instalație interactivă – Scarry Mirror – prin care participanții la eveniment vor putea să vadă cele mai interesante momente surprinse și transmise din camping. Totodată, aceștia vor putea să își facă poze cu tematică în oglindă și să rămână cu cele mai înfricoșătoare amintiri de la festival.

„Așa cum i-am obișnuit pe consumatorii noștri, ne dorim să fim mai mult decât un brand care oferă produse și servicii de înaltă calitate. Vrem să le punem la dispoziție experiențe diverse și să interacționăm cu ei, oferindu-le constant o sursă de entertainment. În acest sens, KFC România anunță un parteneriat de excepție cu festivalul Untold, un eveniment care a dobândit un renume internațional prin line-up-urile de excepție, atmosfera inedită și publicul care este din ce în ce mai numeros, de la an la an. Construim un camping într-un loc faimos din România – pădurea Hoia-Baciu, una din cele mai înfricoșătoare locații din lume și punem la cale o experiență cu multe surprize pentru cei dispuși să intre în competiție, protejați de sosul nostru cu usturoi!”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

- publicitate -

trebuie să citești