KFC își extinde rețeaua de restaurante din Italia, printr-o locație în Roma

Sphera Franchise Group inaugurează restaurantul KFC cu numărul 100, la nivel național și internațional. Astfel, grupul operează 82 de locații KFC în România, 16 în Italia și 2 în Moldova.

Noua locație se află în Roma, fiind amplasată în incinta gării Tiburtina, care este a doua ca mărime din Roma.

KFC Roma Tiburtina este o locație de tip fusion – in line și dispune de o suprafață de aproximativ 350mp, asigurând o capacitate de 90 de persoane.

Design-ul este unul minimalist, urban, iar printre facilitățile puse la dispoziția clienților se află Wi-Fi gratuit, spațiile create special pentru încărcarea dispozitivelor electronice, free refill (la băuturile răcoritoare), Coffee Corner și nu numai.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm această deschidere pentru că reprezintă, în primul rând, locația cu numărul 100 din portofoliul KFC al Sphera Franchise Group, dar și pentru că Italia este o piață cu un mare potențial de extindere. Vom continua planurile de dezvoltare în Italia, venind în întâmpinarea consumatorilor noștri cu noi locații care să îi aducă mai aproape de celebrele produse ale Colonelului Sanders și de tot ceea ce înseamnă experiența KFC”, a declarat Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...