KFC deschide restaurantul Drive-Thru din Slatina în data de 4 aprilie

Este cea de-a 26-a locație de tip Drive Thru a brandului american în România și prima din Oltenia

KFC Slatina este situat în strada Tunari, nr. 1D, pe un spațiu din fosta unitate militară a orașului, fiind localizat vis a vis de restaurantul Mc Donald’s, aflat în strada Tunari la nr. 1B.

Clădirea cu regim de înălțime parter are o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 64 clienți în restaurant (113,42 mp) și 32 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp.

KFC Slatina dispune de bretele rutiere în incintă, inclusiv pentru linia Drive, iar parcarea exterioară pentru clienți și angajați are 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor.

Locația funcționează zilnic în intervalul orar 08:00 – 24:00 și oferă inclusiv posibilitatea de a achiziționa produsele la pachet (prin serviciul Click&Collect).

Unitatea este prevăzută cu ecrane digitale pentru prezentarea produselor și a ofertelor, atât pe traseul de drive, cât și în interiorul unității, dar și cu kioskuri digitale prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele.

KFC a intrat pe piața din România în 1997, odată cu inaugurarea primului său restaurant din București. În acest moment rețeaua numără aproape 100 de unități în 40 de orașe.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: KFC a deschis al doilea restaurant din Baia Mare, în Value Center

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...