KFC deschide la Hunedoara primul restaurant de tip Drive Thru din județ

Sphera Franchise Group deschide primul restaurant KFC din municipiul Hunedoara, o unitate de tip Drive Thru. Este a doua unitate KFC din județ, după cea din Deva, dar prima în acest format.

KFC Hunedoara Drive-Thru, Bd. Traian, Nr. 5, funcționează zilnic între orele 09:00 și 23:45. Cu o suprafață totală de 340 mp, unitatea dispune de o capacitate de 96 de locuri, dintre care 52 în interior și 44 pe terasă.

Clienții pot plasa comenzi la casa de marcat, la kiosk-urile de comandă digitale, pe linia dedicată de Drive-Thru, prin intermediul platformelor de comenzi online sau pot apela la serviciul Click&Collect.

KFC operează 105 restaurante în peste 40 de orașe din România. Sunt 30 de unități de tip Drive Thru și 75 situate în spații comerciale sau în zone cu trafic intens.

Noua unitate a presupus o investiție de aproximativ 1 milion de euro, urmând inaugurărilor din Sibiu și Pitești, care au însumat 1,5 milioane de euro. Până la finalul anului Sphera va mai deschide trei noi restaurante KFC.

CITEȘTE ȘI: KFC România a lansat Crispy Hot Dog

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...