KFC deschide al doilea restaurant din Piteşti

KFC va deschide vineri, 26 noiembrie, al doilea restaurant al reţelei în Piteşti, după o investiţie de aproape 630.000 de euro, compania vizând pentru această unitate afaceri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare, informează Mediafax.

Noul restaurant, care va fi amplasat în centrul oraşului Piteşti, va avea o suprafaţă de 300 metri pătraţi şi va genera peste 30 de noi locuri de muncă. Compania estimează aproape 350.000 de clienţi în această perioadă. KFC mai deţine un restaurant în Piteşti, în centrul Euromall. Restaurantul este al 39-lea din ţară şi al patrulea deschis în acest an, după unităţile din Bucureşti (Sun Plaza şi Crângaşi) şi Buzău.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, controlată de omul de afaceri Puiu Popoviciu, care deţine şi franciza Pizza Hut.

În primul semestru, vânzările KFC România au crescut cu 12,8%, la 101,2 milioane de lei, faţă de valoarea de 89,7 milioane de lei din aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul programelor de marketing dezvoltate şi a politicilor de preţuri ale companiei. În acelaşi timp, profitul companiei a crescut cu aproape 3% în primele şase luni, faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă a anului trecut.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...