KFC a inaugurat restaurantul cu numărul 82 în Băneasa Shopping City

La finalul acestui an, Sphera Franchise Group a deschis cea de-a 82-a locație KFC – un restaurant de tip food court, inaugurat în București, în cadrul Băneasa Shopping City.

Restaurantul KFC Feeria este amplasat în incinta centrului comercial Carrefour Băneasa, situat pe Șoseaua București-Ploiești nr. 42D și pune la dispoziția clienților săi un spațiu de 150 mp.

Noua unitate KFC este prima din România în care a fost implementat, spre testare, sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare.

„Pentru noi, finalul de an este unul frumos. Inaugurarea locației cu numărul 82 reprezintă pentru noi o bucurie și totodată o validare a faptului că strategia pe care am mizat cu încredere, încă de la începutul lui 2019, a fost una de succes. Îi așteptăm cu drag pe toți fanii KFC din zona Băneasa, dar nu numai, să ne viziteze și să se bucure de faimoasele produse ale Colonelului Sanders”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...