KFC a deschis un restaurant la Târgu Jiu

sursa foto: https://oradea.24fun.ro
sursa foto: https://oradea.24fun.ro

KFC a deschis primul restaurant în Târgu Jiu, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafață de 167 mp și se află în zona food court a mall-ului. Rețeaua KFC în România ajunge, astfel, la 52 de unități.

“Ne bucurăm să fim prezenți într-un nou oraș din România, într-un spațiu modern, care cu siguranță va deveni principalul punct de atracție pentru locuitorii din Târgu Jiu. La KFC îi așteaptă oricând o masă rapidă și gustoasă, cu preparate de pui delicioase și proaspete, cu rețete clasice dar și cu multe produse inovatoare, care îi vor surprinde periodic. Încă de la primul restaurant deschis în România, ne-am propus să aducem gustul inconfundabil KFC în cât mai multe orașe, iar noul restaurant este o reconfirmare a acestui angajament”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Pentru deschiderea noului restaurant KFC au fost investiți 350.000 euro și au fost create 30 de noi locuri de muncă. Toți cei care își doresc o masă gustoasă, preparată rapid, sunt așteptați în zona food court, la etajul 1 al noului Shoping City Mall, situat pe strada Termocentralei nr 10.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...