KFC a deschis primul restaurant de tip Drive-Thru din județul Giurgiu

Noul restaurant KFC Drive Thru este amplasat în incinta centrului comercial Giurgiu Shopping Park, situat pe strada Miron Nicolescu, numărul 10.

KFC Giurgiu are o suprafață de 380 mp cu 74 de locuri în interiorul restaurantului și 24 pe terasă, fiind deschis în intervalul orar 09:00 – 22:00 sau la pachet și prin serviciile de Drive-Thru în intervalul 09:00 – 23:45.

Restaurantul încorporează cele mai noi tehnologii, fiind prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor, atât pe traseul de drive, cât și în interiorul unității.

De asemenea, printre facilități se numără și kioskurile digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele ușor și eficient.

KFC a intrat pe piața din România în 1997, odată cu inaugurarea primului său restaurant din București. În acest moment rețeaua numără aproape 100 de unități în 40 de orașe.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: KFC Târgoviște a deschis al doilea restaurant din oraș, în Dâmbovița Mall

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...