KFC a deschis în Auchan Titan

KFC se extinde, ajungând la 61 de unităţi odată cu noua locaţie deschisă în incinta centrului comercial Auchan Titan din Bucureşti.

Noul restaurant este rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Locaţia acoperă o suprafaţă de 126 mp, având acelaşi design specific KFC şi fiind dotat cu echipamente de ultimă generaţie.

,,Continuăm să investim în dezvoltarea reţelei de restaurante KFC, iar inaugurarea noii locaţii reprezintă o confirmare a faptului că numărul fanilor brandului este în creştere. Este cea de-a patra locaţie KFC deschisă în 2016 şi pregătim în continuare surprize pentru clienţii noştri care îşi doresc să fim mai aproape de ei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Deschiderea restaurantului KFC din centrul comercial Auchan Titan a creat 30 de locuri de muncă, oferind noilor angajaţi program de lucru flexibil şi traininguri specializate.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...