KFC a deschis în Auchan Titan

KFC se extinde, ajungând la 61 de unităţi odată cu noua locaţie deschisă în incinta centrului comercial Auchan Titan din Bucureşti.

Noul restaurant este rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Locaţia acoperă o suprafaţă de 126 mp, având acelaşi design specific KFC şi fiind dotat cu echipamente de ultimă generaţie.

,,Continuăm să investim în dezvoltarea reţelei de restaurante KFC, iar inaugurarea noii locaţii reprezintă o confirmare a faptului că numărul fanilor brandului este în creştere. Este cea de-a patra locaţie KFC deschisă în 2016 şi pregătim în continuare surprize pentru clienţii noştri care îşi doresc să fim mai aproape de ei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Deschiderea restaurantului KFC din centrul comercial Auchan Titan a creat 30 de locuri de muncă, oferind noilor angajaţi program de lucru flexibil şi traininguri specializate.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...