KFC a ajuns la 80 de restaurante în România

KFC anunță deschiderea a 2 noi unități la nivel local, în Târgoviște și Sibiu, ajungând, astfel, la 80 de locații pe piața din România.

KFC Târgoviște este un restaurant de tip drive through. Acesta este construit pe o suprafață de peste 300 mp, cu o capacitate de până la 92 de locuri pe timpul verii (salon și terasă) şi pune la dispoziţia clienţilor o echipă dedicată, formată din 60 de angajaţi (Lucrători Bucătărie, Castieri, Bucătari, Asistenți Manager).

Noua unitate KFC se află la adresa Lt. Stancu Ion nr. 2E,  în imediata vecinătate a noului centru comercial, Cube Center.

Restaurantul cu numărul 80 este amplasat în incinta Promenada Mall Sibiu, situat pe Strada Lector nr. 1-3A, fiind al treilea din orașul Sibiu. Acesta are o suprafață de peste 160 mp și un număr total de 45 de angajați, pregătiți să întâmpine consumatorii cu produse și servicii de calitate.

„Pentru noi este un moment special deoarece celebrăm 80 de unități deschise la nivel național. Primul restaurant KFC a fost deschis în România în 1997. 22 de ani mai târziu, suntem unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală de food service, iar planurile de expansiune nu se opresc aici. Avem grijă să respectăm standardele înalte cu care ne-am obișnuit consumatorii, în ceea ce privește produsele, serviciile, designul și digitalizarea”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...