KFC a ajuns la 60 de restaurante în România

KFC ajunge la 60 de unităţi, după deschiderea restaurantului din ParkLake Titan.

Cu o investiţie de 350.000 euro, restaurantul din ParkLake are o suprafaţă de 170 mp, cu acelaşi design specific KFC şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Sistemul de comandă tip fusion, disponibil şi în această unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile în sală.

Deschiderea restaurantului KFC din noul mall a creat 40 de locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajaţi, printre care posibilitatea de a obţine un post fără experienţă prealabilă, bonus de fidelitate sau creşteri salariale corelate cu vechimea şi program flexibil, adaptat conform necesităţilor fiecăruia.

„Deschiderea noii locaţii din ParkLake este un pas important pentru noi, reţeaua ajungând astfel la 60 de restaurante”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 60 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...