Kaufland vinde mai multe terenuri pentru investiții imobiliare

Kaufland a scos la vânzare prin intermediul site-ului propriu șase terenuri din mai multe localități din țară.

Astfel, la Târgu Secuiesc se vinde un teren de 7.026 m² situat pe str. Cernăuțiului, iar prețul este de 400 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

În Sebeș se vinde un teren de 7.708 m² situat pe Str. Industriilor / DN 7 / Str. Augustin Benea, iar prețul este de 430 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

La Râmnicu Sărat se vinde un teren de 11.278 m² situat pe Str. C-tin Brâncoveanu nr.46, iar prețul este de 520 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

În municipiul Oradea se vinde un teren de 25.234 m² situat pe Str. Tuberozelor nr.26, iar prețul este de 1000 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv în scopul construirii unui cartier rezidențial, complex hotelier, clinică privată, office building. Detalii aici.

La Făgăraș se vinde un teren de 6.655 m² situat în strada Tudor Vladimirescu 85-87, iar prețul este de 570 lei/mp. Terenul poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

La Adjud se vinde un teren de 23.683 m² situat în Str. Republicii nr. 2, iar prețul este de 340 lei/mp. Terenul, situat lângă magazinul Lidl, poate fi folosit exclusiv pentru dezvoltarea unei zone comerciale. Detalii aici.

Este important de menționat că nici unul din terenuri nu poate fi parcelat.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...