Kaufland va deschide unități noi la Codlea, Lugoj și Mangalia

Kaufland va deschide până la sfârșitul acestui an mai multe unități noi în orașe de provincie, la Codlea, Lugoj, Mangalia și încă una în București.

Kaufland Mangalia este în construcție lângă șoseaua Mangalia-Constanța, la intrarea în stațiunea Saturn. Terenul pe care se construiește noul centru comercial este format din trei loturi (de 12.668 mp, 2.032 mp şi 3.997 mp). Conform documentației depuse pentru construcția Kauflaand Mangalia, se urmărește construirea unui complex comercial hipermarket şi galerie comercială, în staţiunea Saturn, strada Lavrion, nr. 30, lot 2.

Construcția Kaufland Codlea va începe de la 1 iulie, pe fostul teren al Colorom SA. Unitatea se va ridica pe un teren de 15.000 mp și va dispune de 176 locuri de parcare și zonă verde, iar numărul de noi locuri de muncă ajunge la aproximativ 100. Kaufland Codlea se va afla pe strada Vulcanului, în vecinătate funcționând și un supermarket Penny.

Kaufland Lugoj se construiește pe strada Timișoarei, lângă clădirea Butan Gas de pe strada Timisoarei. Kaufland Lugoj va avea o suprafață de vânzare de aproximativ 2.500 mp.

 

- publicitate -