Kaufland va deschide magazine în Republica Moldova, din 2018

Kaufland a demarat procesul de extindere în Republica Moldova. Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor.

Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...