Kaufland Trăiește Fresh, concept bazat pe un stil de viață sănătos

Kaufland Trăiește Fresh este un concept bazat pe un stil de viață sănătos ce pornește de la prospețimea alimentelor consumate în fiecare zi și merge până la o nouă filosofie de viață.

Cu ocazia acestei campanii, Kaufland lansează un proiect la nivel național, adresat tuturor românilor: platforma digitală, unde cititorii vor putea găsi în permanență invitații la noi provocări și experiențe trăite pentru prima dată în viață: sfaturi și lucruri mai puțin știute despre rolul alimentelor proaspete în nutriție, oferite de dr. Șerban Damian, nutriționist, rețete culinare în combinații fresh marca Chef Foa și informații despre cum să ajungi la un stil de viață sănătos, împărtășite românilor de Andrei Roșu.

„Campania este o invitație adresată clienților noștri de a îmbrățișa un stil de viață fresh care presupune o nutriție echilibrată, sport, să privească fiecare zi drept un nou început, să fie deschiși la provocări și noutăți, să experimenteze ambiții și bucurii noi, să profite de prospețimea fiecărei zile, împărtășind această filosofie de viață cu familia și prietenii”, explică Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland Trăiește Fresh, aduce și premii

Clienții Kaufland România vor putea câștiga pe platformă peste 500 de premii aspiraționale și fresh constând în Experiențe pentru prima dată-n viață. Printre acestea se regăsesc excursii exotice, o călătorie cu familia în SUA, pentru a vizita Disney World și Universal Studios și o mașină electrică. Informațiile suplimentare vor fi disponibile pe www.traiestefresh.ro și pe kaufland.ro/facebook.

Pe 5 iulie, ziua lansării platformei, cei trei ambasadori ai proiectului – Chef Foa, Andrei Roșu și dr. Șerban Damian – s-au aflat în magazinul Kaufland de pe strada Barbu Văcărescu pentru a interacționa cu clienții, cărora le-au explicat importanța alimentelor, nutriției și a stilului de viață fresh, iar discuțiile au fost moderate de Cabral.

„În bucătărie, butonul de refresh este absolut necesar. Asta înseamnă să știi când e nevoie să îmbunătățești o rețetă, să cauți noi ingrediente sau condimente care să aducă preparatelor un twist inedit. A găti fresh înseamnă să faci asocieri proaspete de arome: un sos picant, un accent mentolat, o textură ușor crocantă”, a exemplificat Chef Foa ideea de fresh în gastronomie.

În premieră, tot pe 5 iulie, pe durata programului magazinului din Str. Barbu Văcărescu, clienții care au acceptat să facă mișcare, sub formă de genuflexiuni, sărituri cu coarda, vâslit la simulator sau simple mișcări de înviorare, au fost recompensați de Kaufland cu vouchere de cumpărături.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...