Kaufland Șoseaua Alexandriei se deschide sâmbătă, 17 februarie

Kaufland Șoseaua Alexandriei se va deschide sâmbătă, 17 februarie, începând cu ora 8:00. Este magazinul Kaufland cu numărul 14 din București.

Așa cum Money Buzz! a scris încă de acum trei ani, magazinul este situat în imediata apropiere a hipermarketului Cora și a Depoului Alexandria.

Special cu ocazia deschiderii, Kaufland Șoseaua Alexandriei organizează sesiuni de degustare bunătăți și invită clienții în noul magazin să savureze gustul prospețimii, începând cu sâmbătă, 17 februarie și până marți, 20 februarie, inclusiv:

  • Sâmbătă, 17 februarie: degustare de mezeluri la vitrina cu servire asistată;
  • Duminică, 18 februarie: degustare la iaurt de băut;
  • Luni, 19 februarie: degustare de produse românești din gama „K-Vreau din România”: cornulețe, cozonac, sărățele, suc natural și, separat, degustare de mezeluri;
  • Marți, 20 februarie: degustare de brânză proaspătă;

Hipermarket-ul este localizat în cartierul Odăi, pe șoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5 și are o suprafață de vânzare de 3.414 metri pătrați, încadrată într-o suprafață totală de 5.201 metri pătrați. Parcarea oferă 239 de locuri pentru mașini, dintre care 6 locuri pentru familii și 10 pentru persoane cu dizabilități. Cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport au la dispoziție 12 rastele.

Programul de lucru este de la 7.30 la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Galeria comercială din cadrul magazinului este dotată cu Food Court integrat, unde clienții vor descoperi un spațiu special amenajat pentru servirea mesei, ce cuprinde Fornetti Food and Beverages, cu o gamă diversificată de produse de patiserie, cafea și alte băuturi și bistro Gourmand cu mâncare caldă. Tot în cadrul galeriei se află și un punct de difuzare a presei Tabac Xpress, farmacie Help Net și bancomat BRD.

Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill în exteriorul magazinului, pentru cei care vor să ia masa rapid.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...