Kaufland Sibiu Promenada, primul magazin dintr-un mall

Kaufland a deschis în noul mall Promenada Sibiu, primul hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial. Deschiderea magazinului face parte din noua strategie a companiei de a miza pe adaptabilitate și a se extinde și în spații în chirie, în paralel cu dezvoltarea unei rețele vaste de magazine pe terenuri în proprietate.

Kaufland Sibiu Promenada este al treilea din oraș, dispune de o suprafață totală de aproximativ 4000 mp, care include o suprafață de vânzare de circa 2500 mp.

Prin această deschidere, Kaufland ajunge la o rețea de 127 de magazine în întreaga țară și creează încă 70 de noi locuri de muncă.

Magazinul este dotat cu 14 case de marcat, din care 6 case Express (self check-out), ce permit clienților achitarea foarte rapidă a cumpărăturilor.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-22:00, adaptându-se astfel orarului pe care îl va avea și mall-ul.

Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu oferte și reduceri de peste 40% la diverse produse alimentare și non-alimentare. 

Aceștia vor putea găsi și noul punct Tabak Shop la Biroul de Informații – concept lansat recent în Kaufland, ce oferă un sortiment de aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri.

Noul magazin Kaufland este situat la nivelul 0 al mall-ului Promenada Sibiu, aflat pe Strada Lector, nr 1-3A.

„Căutăm să fim tot mai aproape de clienți, astfel încât cumpărăturile să fie un proces cât mai simplu și mai ușor pentru ei. Pentru asta, suntem flexibili și ne adaptăm constant formatele, motiv pentru care am ales să ne extindem și în spații de tipul mall-urilor”, spune Valer Hancaş, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Kaufland extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în Sibiu

Începând cu luna aceasta, locuitorii orașului Sibiu pot comanda la domiciliu produse Kaufland dintr-un sortiment de peste 1300 de articole alimentare și non-alimentare, de la fructe și legume proaspete până la hrană pentru animale și produse cosmetice.

Limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare. Curierii Glovo asigură livrările rapide la domiciliu prin intermediul magazinului Kaufland situat pe strada Sibiului, nr. 1A.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...