Kaufland redeschide magazinul estival din Mamaia Nord

Kaufland a redeschis hipermarketul estival amenajat într-un cort, în stațiunea Mamaia Nord, județul Constanța.

Magazinul va sta la dispoziția locuitorilor din Mamaia Nord și zonele din proximitate până pe 30 septembrie 2020, cu peste 2500 de produse pentru cumpărături săptămânale de maximă necesitate, de la legume și fructe, produse proaspete, alimente de bază, carne și brânzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Având o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 metri pătrați, magazinul funcționează zilnic, de luni până duminică în intervalul 9.00-19.00. În plus, 3 dintre cele 6 case de marcat de care dispune hipermarketul sunt tip express.

Ne bucurăm că pentru al treilea an consecutiv redeschidem magazinul tip cort din Mamaia Nord și putem să venim, astfel, în întâmpinarea nevoilor actuale ale locuitorilor din zonă, mai ales că în această perioadă au cea mai mare nevoie de un loc de cumpărături aproape de casele lor și cu un sortiment variat. În aceste condiții, suntem alături de ei și îi asigurăm de tot suportul nostru, de stocuri aprovizionate constant și de aplicarea tuturor măsurilor care să le ofere protecție sporită când ne trec pragul”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este primul magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021).

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...