Kaufland pregătește un nou magazin la Timișoara, în Calea Torontalului

Kaufland pregătește un nou magazin la Timișoara, în Calea Torontalului. Va fi cea de-a șaptea unitate a retailerului din oraș.

Magazinul va avea doar parter, fără etaj, un container prefabricat pentru fast food și o terasă acoperită lângă acesta.

Terenul pe care se va ridica Kaufland Torontalului are o suprafață totală de 21.531 mp, iar magazinul va avea o suprafață construită de 5.916,33. Spațiul comercial va fi deservit de o parcare cu capacitatea de 284 locuri.

La momentul redactării articolului, proiectul are certificat de urbanism și autorizație de mediu emise de autoritățile locale.

Kaufland Torontalului se află într-o zonă în plină dezvoltare cu numeroasea ansambluri rezidențiale, precum The Ring, Campeador sau Vlad Banățeanu 1 și complexul de birouri Vox Tehnology Park.

Timișoara este o piață importantă pentru Kaufland, după ce germanii au inaugurat anul trecut două magazine noi în oraș, pe Strada Chimiștilor, nr. 5-9 și Calea Martirilor 1989, nr. 98.

CITEȘTE ȘI: Lidl Torontalului Timișoara s-a deschis în 25 martie 2021

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...