Kaufland Mamaia, primul magazin estival amenajat într-un cort

Kaufland Mamaia este primul hipermarket estival amenajat într-un cort pe litoral. Este al doilea magazin de acest tip după hipermarketul deschis în vara anului 2017 la Sovata.

Magazinul Kaufland Mamaia Nord va sta la dispoziția cumpărătorilor din această zonă până pe 15 septembrie 2018. Are o suprafață de vânzare de aproximativ 1400 metri pătrați, parcarea cuprinde 112 de locuri, iar programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă între orele 7:30 – 23:00 și duminică între orele 8:00 – 22:00.

Hipermarketul estival este adaptat nevoilor clienților aflați în vacanță, care vor găsi aici legume și fructe, produse proaspete, alimente de bază, carne și brânzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, articole pentru plajă, articole pentru camping și grătar, drogherie și un raion dedicat băuturilor răcite. De asemenea, noul magazin estival de pe litoral are și un punct Grill.

Vara aceasta venim mai aproape de clienții aflați pe litoral – mai exact la Mamaia, un loc preferat de mulți turiști. Suntem mereu atenți la nevoile cumpărătorilor noștri și ne adaptăm pentru a fi alături de ei, să le îndeplinim dorințele. De aceea, pe parcursul verii le punem la dispoziție tot ceea ce credem că le poate fi util într-o vacanță pe malul mării. Suntem dinamici și mizăm pe puterea noastră de a ne adapta la cerințele pieței actuale, iar acest hipermarket face parte din noua noastră strategie de expansiune”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este primul magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2018 – 2019 (martie 2018 – februarie 2019), compania plănuind deschiderea a 10 noi hipermarketuri în acest exercițiu și dublarea bugetului de investiții alocat expansiunii și modernizării rețelei, la 200 milioane euro.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...