Kaufland, lanțul de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate

Kaufland a obținut locul întâi în urma celui mai recent studiu desfășurat în rândul consumatorilor români, în anul 2019, pentru desemnarea lanțului de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România.

Certificarea Best Buy Award a fost acordată magazinelor Kaufland pentru perioada 2019-2020, pe baza voturilor exprimate direct de către consumatorii români.

Certificatul reprezintă o garanție la nivelul pieței, fiind oferit de către compania independentă ICERTIAS, a cărei misiune este să descopere cele mai bune oferte de pe piață și să îndrume consumatorii către ele.

Acesta este al treilea an consecutiv când consumatorii români aleg magazinele Kaufland pentru cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.  

Studiul a fost realizat în ianuarie 2019 de compania elvețiană independentă ICERTIAS, în conformitate cu metodologii recunoscute internațional. Eșantionul reprezentativ a constat în 1.200 respondenți utilizatori de internet, cu vârste de peste 15 ani. Cercetarea a fost efectuată prin intermediul chestionarelor online.

Programul de certificare Best Buy Award este unul periodic, care ia pulsul consumatorilor în ceea ce privește numeroase categorii de produse și servicii. Astfel, sunt selectate acelea care reușesc să pună la dispoziție cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...