Kaufland inaugurează un nou magazin la București, în apropiere de Hala Traian

Unitatea dispune de o mini-pădure urbană, plantată în parcare, pe o suprafață de 1500 mp

Kaufland inaugurează joi, 14 decembrie, un hipermarket în apropiere de Hala Traian, Str. Popa Nan nr. 82, Sector 2. Astfel, retailerul german ajunge la 23 de unități în București.

Construit pe o suprafață totală de peste 6.000 mp, Kaufland Popa Nan are un spațiu de vânzare de aproximativ 3.300 mp și este deschis zilnic între orele 07:00-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Magazinul este prevăzut cu 20 case de marcat, dintre care 10 express, de tip self check-out și 10 standard. În galeria comercială vor funcționa cofetăria Gustul Pasiunii, restaurantul Cu Gust și unități Dr. Max, InMedio, Dr. Skin.

Mini-pădure urbană în parcare

În parcarea noului magazin au fost plantați aproximativ 2000 puieți pe o suprafață de 1500 mp în zona parcării, care vor crește odată cu timpul și vor forma o pădure urbană.

Acțiunea de la Kaufland Popa Nan este prima dintr-o serie de șase plantări de mini-păduri urbane planificate până la finalul anului 2024. Conceptul a fost testat la magazinul Kaufland Crevedia, județul Dâmbovița.

În etapa următoare, se vor planta astfel de mini-păduri și în parcările magazinelor Kaufland Emil Racoviță din București, Kaufland Comarnic și Kaufland Zalău.

CITEȘTE ȘI: Kaufland a avut o cifră de afaceri de 11,87 miliarde lei

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...