Kaufland inaugurează o cantină socială în București, pentru persoanele defavorizate

Kaufland și Asociația Șansa Ta inaugurează prima cantină socială dedicată sprijinirii persoanelor defavorizate, prin intermediul căreia oferă mese comunitare oamenilor fără adăpost și familiilor cu venituri mici.

Cantina socială funcționează în incinta Griro Tower din Calea Griviței nr. 355-357, sector 1, București, după o perioadă de test de două săptămâni.

Zilnic, de luni până vineri, vor fi pregătite aproximativ 500 de porții de mâncare caldă de către personalul specializat, ce vor fi distribuite de reprezentanții Asociației Șansa Ta către persoane vulnerabile.

Kaufland va asigura toate produsele necesare pentru prepararea meselor comunitare. O parte din alimente vor proveni din stocurile aflate în vânzare accelerată, iar meniul zilnic va fi stabilit urmărind folosirea optimă a tuturor resurselor.

Cantina va deservi beneficiarii de luni până vineri și va funcționa în această perioadă în regim take-away (la pachet), în linie cu restricțiile actuale.

Spațiul cantinei dispune de toate dotările necesare, fiind compus din bucătărie, zonă administrativă și cameră tehnică, vestiare pentru femei și bărbați, dar și o zonă de servit cu mese și scaune pentru aproximativ 70 de persoane, ce va fi disponibilă după ridicarea restricțiilor.

Spațiul beneficiază de lift pentru persoanele cu dizabilități, o parcare cu 20 de locuri și o zonă de recepție a mărfii.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...