Kaufland inaugurează magazinul din Lugoj

Kaufland Lugoj se deschide marți, 21 februarie 2017, la ora 8:00. Unitatea este cel de-al 113-lea magazin Kaufland din România.

Kaufland Lugoj este amplasat pe strada Timișorii, nr. 131, are o suprafață de vânzare de 2.900 metri pătrați și propune clienților o gamă diversificată de produse de calitate, la prețuri reduse.

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8:00 – 21:00 și duminică între orele 8:00 – 18:00. Parcarea hipermarket-ului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme și este dotată cu rastele pentru biciclete.

Odată cu deschiderea, Kaufland Lugoj creează aproximativ 80 de noi locuri de muncă și își consolidează poziția de cel mai mare angajator din România.

Raioanele magazinului includ: legume și fructe, produse proaspete cu servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Interiorul hipermarketului este amenajat în conformitate cu standarde moderne, oferind o atmosferă plăcută pentru cumpărături. În plus, magazinul beneficiază de o instalație de încălzire ecologică, care economisește resursele naturale prin recuperarea căldurii de la instalația frigorifică. Kaufland își respectă angajamentul față de mediu prin investiții sustenabile, utilizând doar energie verde, din surse regenerabile.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la prețuri avantajoase. În oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele făcute în România, regionalitatea fiind un aspect important în politica noastră de achiziții încă de la intrarea pe piață. Pe lângă sortimentul mare de produse făcute în România, aflat în continuă dezvoltare, derulăm programe ample de susținere a producătorilor români”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Locuitorii orașului Lugoj vor fi așteptați în fiecare săptămână cu oferte promoționale și un sortiment variat de produse. Kaufland asigură prospețimea produselor prin trasee scurte de aprovizionare și livrări zilnice de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, ouă etc.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...