Kaufland este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate-preț

Kaufland a primit certificarea Best Buy Award, ocupând locul întâi la categoria „Lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț din România”, în urma voturilor exprimate direct de către consumatori. 

Astfel, la categoria Retail, din care au făcut parte și alte companii, Kaufland a fost ales cu cel mai mare număr de voturi magazinul care oferă produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Certificatul, care reprezintă o garanție la nivelul pieței, a fost acordat în baza rezultatelor unui studiu de piață, realizat în 2017 în rândul românilor, de către compania independentă ICERTIAS, care își propune să descopere și să îndrepte consumatorii spre cele mai bune oferte de pe piață.

Suntem foarte încântați de acest premiu, mai ales că reprezintă un vot de încredere din partea clienților. În permanență investim în perfecționarea experienței de cumpărături și căutăm cele mai bune soluții astfel încât clienții să găsească calitate la prețuri reduse, varietate și noutate, iar locul întâi este o confirmare a reușitei, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

Studiul s-a desfășurat în ianuarie 2017 și a fost realizat de compania elvețiană Icertias, în conformitate cu metode de cercetare recunoscute internațional, având un eșantion reprezentativ de 1200 respondenți, cu vârste de peste 15 ani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online.

Programul de certificare Best Buy Award are loc periodic și sondează opinia consumatorilor în raport cu numeroase categorii de produse sau servicii, cu scopul de le alege pe cele care reușesc să ofere cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...