Kaufland este centrul comercial cel mai de incredere

sursa foto: buletindecarei.ro

Kaufland Romania a castigat locul I din partea cititorilor „Reader’s Digest“ pentru centrul comercial cu cea mai mare incredere pe categoria locala – Most Trusted Brand 2011.

 

La categoria “Centrul Comercial“ Kaufland s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor in cadrul studiului Trusted Brands.

Studiul s-a desfasurat concomitent in 16 tari europene, printre care si Romania. Studiul a fost realizat prin corespondenta, in perioada septembrie – noiembrie 2010.

In Europa s-au trimis peste 220 de mii de chestionare cu intrebari deschise, Romania inregistrand cea mai mare rata de raspuns la nivel european, dupa Finlanda: 14,1%.

Publicatia Reader’s Digest a devenit cea mai citita revista din lume, numarand peste 100 milioane de cititori si 23 milioane de abonati, in intreaga lume. Iar pentru cititorii Reader’s Digest Kaufland este pe primul loc. Ei au ales cu buna dreptate compania Kaufland brandul cu cea mai mare incredere pe piata locala.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria si Romania.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...