Kaufland deschide un nou magazin în județul Ilfov, la Balotești

Kaufland a deschis astăzi, 12 aprilie, magazinul cu numărul 168 al rețelei în comuna Balotești, județul Ilfov. Unitatea aduce peste 80 de noi locuri de muncă.

Situat pe Calea București nr. 1M, Kaufland Balotești este construit pe o suprafață de peste 5.800 mp, dintre care 3.200 mp sunt alocați spațiului de vânzare.

Noul hipermarket dispune de peste 240 de locuri de parcare, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și 5 locuri ce oferă acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice.

Kaufland Balotești va fi deschis publicului între orele 07:00 – 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 21:00, duminica. În perioada sărbătorilor de Paște, magazinul va avea un program special.

Magazinul este echipat cu 14 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self-scan. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș.

Galeria comercială oferă acces la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o pizzerie, o cofetărie și un magazin de optică.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Kaufland lansează inițiativa „Hai să mâncăm afară”

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...