Kaufland deschide un magazin în orașul Salonta din județul Bihor

Kaufland inaugurează un magazin în orașul Salonta, județul Bihor. Unitatea are o suprafață totală de 4.700 mp, dintre care peste 2.800 mp sunt destinați spațiului de vânzare. 

Noul Kaufland Salonta își va deschide porțile pentru public joi, 27 iunie,și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Magazinul are 14 case de marcat, dintre care 8 case express, de tip self-service, și 6 standard. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș.

Parcarea are o capacitate totală de 220 de locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți. Clienții au la dispoziție și 3 locuri cu acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice și 20 de rastele pentru biciclete.

Galeria comercială include restaurantul de fast-food Gramini, un magazin Mobico, o drogherie Dr. Max, o stație de plată cu ATM Multiblanco, magazinul Hemerama cu produse cosmetice locale și magazinul Good2Go.

CITEȘTE ȘI: CTP a cumpărat două parcuri logistice în vestul țării

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...