Kaufland deschide magazine noi la Focșani și Constanța

Kaufland deschide în 23 mai 2019, două noi magazine, în Focșani și Constanța și ajunge la o rețea de 124 de hipermarketuri la nivel național.

Noile magazine deschise de Kaufland în Focșani și Constanța oferă raioane speciale adaptate stilului de viață actual – precum: vitrină cu sortiment mare de pește proaspăt, raion extins de produse bio, raion de produse To Go. De asemenea, magazinul din Constanța mai include și un raion extins de produse cosmetice.

Noi concepte integrate: Tabac Shop

Ambele magazine integrează cel mai nou concept cu spațiu de vânzare individual, Tabac Shop – un concept nou, cu variantă premium sau de lux, implementat în premieră în rețeaua Kaufland România. 

În Constanța, formatul este de lux, cu un spațiu de 30 mp, dispune de casă proprie de marcat și oferă un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (țigări, trabucuri, țigări de foi, țigări electronice, cutii și accesorii) și alcool (vin spumant premium, vin alb, roșu sau rosé, șampanie și băuturi spirtoase). 

În Focșani, punctul Tabac Shop este integrat în Biroul de Informații, are 15 mp și oferă aproximativ 200 de articole din tutun și accesorii. 

Fațade vitrate și traseu rapid de cumpărături

Ambele magazine beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, precum și o amenajare după un traseu de cumpărături simplificat și rapid. Magazinul din Constanța este dotat cu scări rulante și lift. 

Kaufland Focșani, cel de-al doilea din oraș, este situat pe Strada Mărășești, nr. 5. și are o suprafață construită de 4.492 de metri pătrați și una de vânzare de aproximativ 3.000 de metri pătrați. 

Kaufland Constanța, care este al treilea magazin din oraș, este situat pe Strada Aurel Vlaicu, nr. 218 și are o suprafață totală de 4.300 de metri pătrați și una de vânzare de 3.900 de metri pătrați. 

Ambele magazine dispun de raioane de legume-fructe, raion To Go, raion de pește proaspăt, raion Bio, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exteriorul magazinelor este deschis și un punct Grill. 

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00. 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...