Kaufland deschide cel mai mare magazin din țară

sursa foto: facebook.com/kaufland.orastie/timeline
sursa foto: facebook.com/kaufland.orastie/timeline

Kaufland va deschide în data de 27 noiembrie al zecelea magazin din Bucureşti, pe strada Valea Oltului, nr. 195-197, sector 6, în zona cartierului ANL Brâncuși.

Oferta Kaufland Brâncuşi cuprinde 22.000 de articole diverse: produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive, produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

“Noi știm că bucureștenii citesc cu atenție etichetele produselor alimentare, că sunt mari amatori de legume proaspete, de carne de calitate, că apreciază diversitatea brânzeturilor și ciupercile corect conservate. Departamentele de produse proaspete precum legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi şi brutăria (proiect inedit in România) sunt esenţiale pentru magazinele noastre și vin în întâmpinarea acestui exigent public.

De prezența noastră în capitală au de câștigat nu doar clienții din jurul magazinului, ci și locuitorii și întreprinzătorii din jurul Bucureștiului. Regionalitatea constituie unul din punctele forte ale Kaufland. Portofoliul nostru este axat în principal pe produse de la furnizori naţionali şi regionali, ceea ce contribuie la întărirea economiei locale.

Țin, totodată să mulțumesc autorităților locale pentru condițiile de operativitate în care s-a derulat acest proiect,” spune domnul Edmond Volosciuc, managerul magazinului Kaufland Brâncuși.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...