Kaufland deschide al patrulea magazin din Craiova și ajunge la 160 de unități

Noul magazin este construit pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp, dintre care peste 3.300 mp sunt alocați spațiului de vânzare

Kaufland a deschis un nou magazin în Craiova, pe Str. Caracal, nr. 150D și atinge pragul de 160 de unități în România.

Programul de funcționare a noului Kaufland Craiova este cuprins între orele 07:00 – 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 20:00 duminica.

Parcarea are o capacitate de circa 280 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți. Sunt disponibile și 29 de locuri de parcare cu acces la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Magazinul este prevăzut cu un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 25 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Clienții au la dispoziție 15 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self-service. Totodată, în galeria comercială din interior, clienții au acces la o farmacie, cofetărie și pizzerie, precum și un petshop, o casă de schimb valutar și un magazin Digi RCS&RDS.

CITEȘTE ȘI: Noi magazine Lidl în Craiova și Șelimbăr, județul Sibiu

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...