Kaufland Chișinău, primele două magazine din Republica Moldova

Kaufland a deschis primele sale două magazine în Republica Moldova, la Chișinău, pe strada Decebal 99/2, sectorul Botanica și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1. Prin deschiderea acestor două magazine și a sediului central, Kaufland a creat peste 750 locuri noi de muncă în Republica Moldova.

Pe rafturile magazinelor Kaufland, sunt prezente peste 3200 de articole autohtone, sortiment care în procesul de dezvoltare a companiei în Republica Moldova, va fi completat continuu. Din acestea, există 100% sortiment autohton la următoarele categorii: prăjituri și panificație proaspătă, carne de porc, pui refrigerat, pește proaspăt, mâncare gătită etc.

Magazinele sunt prevăzute cu galerii comerciale unde clienții pot găsi farmacie, un tabac shop, schimb valutar, produse de patiserie și cofetărie.

În exteriorul magazinelor, Kaufland a deschis un punct Grill, cu preparate pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid.

În premieră pentru Republica Moldova, magazinele vor fi dotate cu aparate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatele sunt tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din ambele magazine.

De asemenea, fiecare magazin are în dotare stații de încărcare pentru automobilele electrice și rastele pentru biciclete.

Programul de lucru în cadrul magazinelor este de la 7:00- 23:00, de luni până duminică.

Magazinele Kaufland Chișinău în cifre

Kaufland Chișinău Decebal

  • suprafața de vânzare de 4.600 mp;
  • 288 locuri de parcare, din care 10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 7 locuri de parcare pentru familii;
  • 2 căi de acces: una din bulevardul Decebal și una din strada Zelinski;
  • cea mai lungă vitrină asistată la nivelul grupului Kaufland.  

Kaufland Mircea cel Bătrân

  • suprafața de vânzare peste 3000 de metri pătrați;
  • 387 locuri de parcare, din care 133  de locuri de parcare publică, 11 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 7 locuri de parcare pentru familii;
  • 2 căi de acces: de pe Mircea cel Bătrân.
- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...