Kaufland ajunge la cinci magazine proprii în municipiul Constanța

Kaufland deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Noul magazin se află pe strada Ion Roată nr. 3 și are o suprafață totală de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 22 februarie, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Kaufland Constanța pune la dispoziția clienților 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out și serviciul K-Scan, care presupune scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

Galeria comercială aduce farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin Inmedio, farmacia veterinară Veterra, centrul de accesorii GSM și duplicat chei Ruschidac, precum și cofetăria Delicios.

Noua locație dispune de 212 locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți, o stație cu 3 locuri de parcare pentru încărcarea mașinilor electrice și 2 rastele pentru biciclete.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Barbu Văcărescu are strategie anti-plastic

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...