Kaufland ajunge la 15 magazine în București din 1 iunie

Kaufland deschide luni, 1 iunie, cel de-al 15-lea hipermarket din București, magazinul cu numărul 132 al rețelei la nivel național.

Noul magazin Kaufland situat pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3 și are o suprafață de vânzare de peste 3.700 metri pătrați, care se înscrie într-una totală de mai bine de 6.100 metri pătrați.

Kaufland Pallady are o parcare cu 293 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți), dotată și cu 12 rastele pentru biciclete.

Magazinul nou deschis va avea amplasate 12 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service.

Programul de funcționare Kaufland Pallady este de luni până sâmbătă între 07.30-23.00, iar duminică de la 08.00 până la 20.00.

Unitatea va fi dotat și cu un punct Grill, iar în galeria comercială a magazinului, clienții vor avea acces la o gamă largă de servicii: farmacie, Pet Shop, cofetărie și Food Court tradițional.

Kaufland Pallady are acoperiș verde

Magazinul va pune la dispoziție și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), amplasat la intrarea în magazin, iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

În parcare este amplasată și o stație de încărcare e-charge pentru mașinile electrice, operată prin Renovatio și susținută financiar de Kaufland.

Magazinul are un acoperiș ecologic verde, de peste 1800 mp, format dintr-un mix de plante rezistente la condițiile meteorologice.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...