Kaufland a deschis primul magazin din Dej, județul Cluj

Kaufland deschide primul hipermarket din municipiul Dej și ajunge la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară.

Prin deschiderea unității compania a creat aproximativ 80 de locuri de muncă noi pentru locuitorii din municipiu și împrejurimi.

Cum arată Kaufland Dej

Având o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați, magazinul se află pe Str. Vîlcele Nr. 2B și are 249 de locuri de parcare (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți) și care este dotată și cu 24 de rastele pentru biciclete.

Kaufland Dej dispune de 9 case de marcat standard și de alte 6 express tip self-service.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Magazinul pune la dispoziție și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), amplasat la intrarea în magazin, iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...