Kaufland a deschis al șaselea magazin din București

sursa foto: buletindecarei.ro
sursa foto: buletindecarei.ro

Pe lângă cele cinci magazine din Bucureşti, pe şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian, strada Răcari şi strada Valea Cascadelor, Kaufland deschide încă un magazin în capitală, pe strada Pierre de Coubertin nr. 3-5.

 

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

 

Kaufland România a creat până în prezent peste 12 000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și Turda.

 

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 20 000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse, ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

 

Departamentele de produse proaspete, precum legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi şi brutăria, sunt esenţiale pentru magazinele noastre.

 

În afară de oferta bogată de alimente, care acoperă  necesarul zilnic al clientului, sortimentul Kaufland oferă şi produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...