Kaufland a colectat peste 11,2 milioane de recipiente într-o săptămână

Peste 11.200.000 recipiente au fost colectate într-o singură săptămână de magazinele Kaufland, cu implicarea a peste 470.000 de clienți, la nivel național.

În medie, peste 1,5 milioane de recipiente au fost colectate zilnic în toată rețeaua de magazine Kaufland. Magazinul situat în Bd. Barbu Văcărescu din București a atins un record de 38.000 ambalaje depuse într-o singură zi.

În perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2023, pentru fiecare recipient din PET, sticlă sau doză de aluminiu, adus la unul dintre automatele de colectare de la Kaufland, clienții au primit 50 de bani sub forma unui voucher valoric.

Cupoanele emise de aparat pot fi folosite în orice magazin al retailerului până pe 10 octombrie, pentru achitarea tranzacțiilor cu minimum 0,01 lei mai mari decât valoarea voucherului.

În prezent, 343 de automate de colectare deservesc clienții celor 169 de hipermarketuri Kaufland din țară, retailerul având planificate investiții de 7 milioane de euro pentru eficientizarea și extinderea acestui sistem.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Card, primul card de loialitate al retailerului la nivel internațional

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...