Kärcher a investit 11,5 milioane de euro într-un nou sediu situat în Pipera

Deschiderea noului sediu reprezintă cea mai importantă investiție a grupului german în România de anul acesta

Grupul german Kärcher a inaugurat noul său sediu din București, în urma unei investiții de 11,5 milioane euro. Acesta se află în comuna Pipera, are 5 nivele și acoperă o suprafață de 7.300 mp.

Deschiderea noului sediu din Pipera reprezintă cea mai importantă investiție a grupului german în România de anul acesta, după deschiderea celor unor reprezentanțe Kärcher Center la Timișoara și în Militari Shopping.

Showroom-ul din noua locație este cel mai mare din România și se întinde pe o suprafață de 600 mp unde clienții pot regăsi o gamă largă de echipamente de curățare, accesorii și produse pentru uz casnic și profesional.

Clădirea găzduiește și alte două companii aparținând grupului: Interpool, o firmă internațională de consultanță în managementul resurselor umane și Zoi, o companie de consultanță în IT.

De asemenea, exteriorul clădirii acomodează și o spălătorie de autovehicule Clean Park care cuprinde un portal cu trei perii și trei stații de self service.

În prezent, compania are în România opt reprezentanțe Kärcher Center la București, Iași, Bacău, Cluj, Târgu-Mureș și Timișoara, precum și două fabrici la Curtea de Argeș. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 26,5 milioane euro, cu 18% mai mult decât anul precedent.

CITEȘTE ȘI: DBH Group a închiriat 1.800 mp în prima clădire a complexului Equilibrium

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...